overige modellen - VOS naaimachines Emmen & Assen. GOEDkoop in alle merken

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

overig > Quiltmachines
Overige quiltmachines, diverse merken

Een quilt maken kunt u op bijna iedere naaimachine. Een groot aantal merken hebben een speciale naaimachine uit hun collectie aangewezen als quiltmachine bij uitstek. Deze machines variëren in de prijs van € 1000,= tot € 2000,= en duurder en zijn ware pareltjes voor de echte (hobby) quiltsters. Maar heeft u minder te besteden dan hebben wij ook een aantal leuke en betaalbare naaimachines die ook goed geschikt zijn voor het maken van quilts.

PFAFF select 3.2 en 4.2
Twee praktische naaimachines met het unieke ingebouwde dubbel stof transport (idt-systeem). Dankzij deze onder en boventransport worden zowel de onderste laag als de bovenste laag van het quilt gelijktijdig onder het naaivoetje door getrokken, waardoor u altijd mooie rechte naden krijgt. Als extra accessoires kunt u hierbij aanschaffen een 1/4 inch voet, een meandervoet en eventueel een groot werkblad.

De brother innov-is 100
De brother innov-is 100 wordt tijdelijk door ons geleverd met een GRATIS Quiltset. Deze set bestaat uit een extra groot werkblad; ideaal voor het verwerken van grote quilts, een 1/4 inch naaivoet, een meandervoet, stofkantgeleider, handgreep voor het meanderen uit de vrije-hand (niet afgebeeld) en een boventransporteurvoet. Deze laatste naaivoet voorkomt het verschuiven van de verschillende stoglagen.  De instelbare snelhiedsregelaar op de machine werkt perfect  in combinatie met het meanderen. De machine stopt automatisch met de naald in de hoogste of juist in de laagste stand; ideaal voor het naaien van hoeken. Deze machine is erg handig in te stellen: Met 1 druk op een knop heeft u meteen de juiste steek. Ook heeft deze machine een draad-door-de-naald-inrijger en een harde koffer.

adviesprijs € 649,=
tijdelijk* met GRATIS** quiltset twv € 199,-
* zolang de voorraad strekt
** vraag naar de voorwaarden 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu