ND - VOS naaimachines Emmen & Assen. Advies, verkoop en onderhoud van alle merken.

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Welkom op de pagina van het Nederlands Dagblad. Hier vindt u meer informatie over de machines die gepresenteerd staan in het Nederlands Dagblad. 

Mocht u geinteresseerd zijn in één van deze machines dan kunt u deze machine zelf komen testen bij ons in de winkel. Ook leggen wij u graag alle verschillende mogelijkheden uit van deze machine. Bijna alle modellen zijn uit voorraad leverbaar en kunt u direct meenemen. Ook kunt u de machine online bestellen in de webshop of per mail.
advertentie 6 jan 2020
 
 
PFAFF performance ICON
BERNINA 570 qe
babylock OVATION
De PFAFF performance ICON is het paradepaardje van PFAFF. 
Naaien met deze PFAFF is een unieke ervaring. In een zee van licht ervaart u het bedieningsgemak van het grote tablet-achtige bedieningsscherm. Met één veeg over het scherm schakelt u over van praktische steken naar borduursteken, automatische knoopsgaten of quiltsteken. De extra grote spoelen zorgen ervoor dat u 'eindeloos' kunt genieten van het naaien.
voor meer informatie...
De BERNINA technische snufjes die u zich maar kunt wensen.
Want wat dacht u van de heldere LEDverlichting, 25cm ruimte rechts van de naald, ingebouwde onder- en bovenstoftransport, BSR-voet voor de perfecte meandersteek (quilten), extra grote JUMBOspoelen en de zeer eenvoudige bediening. Naaien wordt pas echt een feest als er een BERNINA op uw tafel staat. 
Voor meer informatie -klik hier-.
Babylock Ovation. Met deze 8 draads overlockmachine kunt u alle bedenkbare overlock- en coverlocksteken maken die u zich maar kunt bedenken.
Inrijgen is een makkie dankzij het handige -draadinblaassysteem- voor de grijperdraden en het unieke draad-aanzuigsysteem voor de naalden.
Meer informatie over deze machine 
...- vindt u hier - ...
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu