-Brother Innov-ís 2000 - VOS naaimachines Emmen & Assen. Advies, verkoop en onderhoud van alle merken.

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

# brother
Brother innov-ís V5

Naaien, quilten en borduren?
Dan is de Brother V5 de perfecte machine voor u. Een schitterend design in combinatie met geraffineerde technologie. De Innov-ís V5 van Brother biedt een indrukwekkende reeks functies voor de meest veeleisende naaisters, quilters en borduursters. Geen enkele andere machine biedt zoveel mogelijkheden, flexibiliteit en toegevoegde waarde.
• Extra groot naaioppervlak
• Geavanceerd draadinrijgsysteem
Meer dan 600 steken, inclusief belettering en knoopsgaten
• Tot 1000 steken per minuut

Specificaties:

• Extra groot naaioppervlak
• Geavanceerd draadinrijgsysteem
• Meer dan 600 steken, inclusief belettering en knoopsgaten
• Tot 1000 steken per minuut
• ICAPS - Continuous Automatic Pressure System
• Draaifunctie

Draaifunctie
Selecteer de draaifunctie om tegelijkertijd de persvoet van de machine omhoog te brengen terwijl de naald laag blijft. Hierdoor hebt u uw handen vrij om de stof te draaien en telkens volmaakte hoeken te maken.

Geavanceerd lcd-scherm
Gebruik het grote monochrome scherm om al uw naai- en quiltfuncties te beheren:
• Bekijk informatie op het scherm in 13 talen;
• Selecteer en creëer steken, en sla ze op;
• Raadpleeg beknopte steekhandleidingen en hulpschermen.
 
Steekbewerkingsfunctie
Hebt u een steek gevonden die bijna is wat u zoekt, maar die nog niet helemaal perfect is? Gebruik dan de steekbewerkingsfunctie op het lcd-scherm om de breedte, hoogte, dichtheid en steekgrootte van de ingebouwde steken van de machine eenvoudig aan te passen.

Verstelbare persvoethoogte en -druk
Onmisbare functies voor quilten! Pas de persvoethoogte aan zodat dikkere gedeelten onder de voet door kunnen. Wijzig de persvoetdruk in overeenstemming met de beweging van de transporteur voor betere doorvoer bij variaties in stofhoogte.
 
631 ingebouwde steken
Een indrukwekkende collectie naai-, quilt-, functionele en decoratieve steken, waaronder 12 knoopsgatstijlen en drie naailettertypen, waarmee u al uw creaties op een speciale wijze kunt afwerken.
 
Spoelhuiswerk
Voeg indrukwekkende steken toe aan uw projecten met het meegeleverde spoelhuis. Met spoelhuiswerk kunt u tal van decoratieve garens gebruiken in uw creaties. Met het nieuwe spoelhuis creëert u omgekeerd `ondersteboven`-naaiwerk met speciale garens die niet door het oog van de naald kunnen. Wanneer u de stof omdraait zult u blij verrast zijn met de verhoogde 3D-steken die u aan uw creatie hebt toegevoegd.
 
ICAPS-functie
De ingebouwde ICAPS-functie (Innov-is Continuous Automatic Pressure Sensor) van de machine heeft sensoren die wisselende stofdikten detecteren zodat u probleemloos elkaar kruisende zomen, quilts met verschillende soorten stof, appliqués en versieringen kunt stikken. Of u nu zijde, denim of leer stikt, de persvoet glijdt zonder haperen over uw stof en zorgt altijd voor mooie en gelijkmatige steken.
 
Circulair naaien
Maak eenvoudig concentrische cirkels, bogen en nog veel meer met het meegeleverde circulaire hulpstuk. Met de meegeleverde band- en kordonneervoet kunt u uw creaties verfraaien met decoratieve draden en sierbanden voor die speciale finishing touch.
 
Multidirectioneel naaien
U kunt recht naaien in acht verschillende richtingen, inclusief geleiders links of rechts, waardoor het materiaal niet gaat draaien. U kunt zigzag in vier richtingen naaien. U kunt extra grote 40 mm brede decoratieve steken naaien met zijdelingse voeding.
 
Zeer heldere LEDwerkverlichting
De zeer heldere, onafhankelijke verlichting van de naald en het werkgebied is minder vermoeiend voor uw ogen en maakt de details van elk project goed zichtbaar.
 
Kniehevel
Maak uw handen vrij door de kniehevel te gebruiken om de persvoet omhoog te brengen: ideaal bij grote projecten zoals quilts.
 
Klossenstandaard met 2 pennen
Afneembare klossenstandaard met 2 pennen voor grote garenklossen. Ideaal om snel van garen te wisselen of als u met twee naalden wilt naaien.
 
Combineer steekpatronen
Combineer of spiegel steken om uw eigen unieke patronen te maken en sla ze vervolgens op in het geheugen van de machine of op uw computer via de meegeleverde usb-kabel.

Met 3 jaar garantie!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu