-5 Serie - VOS naaimachines Emmen & Assen. GOEDkoop in alle merken

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

bernina
BERNINA 5-serie 'de professionals'

De naaimachine voor iedereen die hoge eisen steld!

  • Perfectie; steek voor steek: Dankzij de slanke CB-grijper heeft u altijd een perfecte rechte steek op alle stoffen.

  • Kwaliteit: Metalen grijper, spoelhuis en spoeltjes en een robuuste metalen frame; Dat is BERNINA.

  • Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan. Hééél erg lang.

  • Betrouwbaar: Wij geven tot 10 jaar garantie op Bernina naaimachines. Gewoon omdat het kan.

  • Eenvoud: Op het moderne LCD-display zijn alle instellingen overzichtelijk en duidelijk zichtbaar. bediening d.m.v. één druk op een toets.

Eigenschappen van de BERNINA 3-serie: Eenvoudige navigatie , BSR-functionaliteit (BERNINA SteekRegulator) , Absolute steekcontrole , Halfautomatische inrijger , Geheugen ,Grote keuze aan steken en steekmotieven , Automatisch knoopsgat , FHS-functionaliteit , Achteruittoets , Start-/stopknop , Snelheidsregelaar , Draadspanning , Twee garenkloshouders , Draadafsnijder , LED-naailicht , Aanfschuiftafel

BERNINA 530: De clevere naaimachine voor hoge eisen
Bij de BERNINA 530 is de combinatie van een modern design en een hoogontwikkelde techniek een vanzelfsprekendheid. Met de gebruiksvriendelijke software van de BERNINA 530 is een snelle en eenvoudige navigatie met behulp van pijltoetsen mogelijk. Op het moderne LCD-display zijn alle instellingen overzichtelijk en duidelijk zichtbaar.

Adviesverkoopprijs incl. BTW EUR 1.999.-


De BERNINA 550QE: De expert voor unieke quilt-creaties
Dankzij de BSR-functionaliteit kunt u op de BERNINA 550 QE de unieke BERNINA SteekRegulator (BSR) gebruiken, die ook bij variabele naaisnelheid steken met een exact gelijke steeklengte garandeert. De BSR-voet naait tijdens het naaien uit de vrije hand met verzonken transporteur een rechte steek en zigzagsteek absoluut gecontroleerd. De BERNINA 550 QE wordt als Quilters Edition inclusief een BSR-voet in het standaardpakket geleverd.

Adviesverkoopprijs incl. BTW EUR 2.299.-


nieuw BERNINA 570:De perfecte partner voor veelzijdige naaiprojecten
De BERNINA 570 is een echt multitalent, want deze naaimachine is geschikt voor naaien, quilten én borduren (optioneel). Op het touchscreen kan gemakkelijk van de naai- naar de borduurmodus worden gewisseld. De BERNINA 570 kan worden uitgebreid met de optionele borduurmodule. De BERNINA 570 heeft meer dan 200 steken en steekmotieven in het programma, waaronder een automatisch knoopsgat. Bovendien kan uit 100 reeds voorgeprogrammeerde borduurmotieven worden gekozen. Wilt u meer weten over deze Bernina dan geven we graag een demonstratie.

Adviesverkoopprijs incl. BTW EUR 2.995.-


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu