-5 Serie (M) - VOS naaimachines Emmen & Assen. GOEDkoop in alle merken

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

bernina
Bernina 530 (M)  /570 (M) (laatste modellen)

Deze BERNINA 530, en 570 uit de M-serie hebben de 'oude' originele metalen BERNINA-grijper, spoelhuis en spoeltjes.
Wij hebben nog enkele van de machines voor u kunnen inkopen.
De originele metalen BERNINA grijper & spoelhuis worden al meer dan 100 jaar door BERNINA gebruikt en staat bekend om haar perfecte steek. Steek voor steek. 
In het metalen spoelhuis passen uiteraard de metalen BERNINA spoelen. 
Tevens heeft deze machine de originele BERNINA metalen naaivoeten.

Eigenschappen van de BERNINA 5-serie: Eenvoudige navigatie , BSR-functionaliteit (BERNINA SteekRegulator) , Absolute steekcontrole , Halfautomatische inrijger , Geheugen ,Grote keuze aan steken en steekmotieven , Automatisch knoopsgat , FHS-functionaliteit , Achteruittoets , Start-/stopknop , Snelheidsregelaar , Draadspanning , Twee garenkloshouders , Draadafsnijder , LED-naailicht , Aanfschuiftafel

BERNINA 530: De clevere naaimachine voor hoge eisen
Bij de BERNINA 530 is de combinatie van een modern design en een hoogontwikkelde techniek een vanzelfsprekendheid. Met de gebruiksvriendelijke software van de BERNINA 530 is een snelle en eenvoudige navigatie met behulp van pijltoetsen mogelijk. Op het moderne LCD-display zijn alle instellingen overzichtelijk en duidelijk zichtbaar.

Adviesverkoopprijs incl. BTW EUR 1.999.-


De BERNINA 570QE: De expert voor unieke quilt-creaties
Dankzij de BSR-functionaliteit kunt u op de BERNINA 570 QE de unieke BERNINA SteekRegulator (BSR) gebruiken, die ook bij variabele naaisnelheid steken met een exact gelijke steeklengte garandeert. De BSR-voet naait tijdens het naaien uit de vrije hand met verzonken transporteur een rechte steek en zigzagsteek absoluut gecontroleerd. De BERNINA 570 QE wordt als Quilters Edition inclusief een BSR-voet in het standaardpakket geleverd.

Adviesverkoopprijs incl. BTW EUR 2.999.-


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu