- Creative ICON - VOS naaimachines Emmen & Assen. Advies, verkoop en onderhoud van alle merken.

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PFAFF


Pfaff Creative ICON
waar het onmogelijke mogelijk is geworden
maximale borduurgrootte 360mm x 350mm

DE MEEST BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN:
De PFAFF® creative icon™ naai- en borduurmachine zal uw verwachtingen ongetwijfeld overtreffen. Dit topmodel heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke mogelijkheden. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naai- en borduurplezier.
 • Nauwkeuriger dan ooit dankzij het sensorsysteem: het bewezen IDT-SYSTEEM™, het transportsysteem en doorstikkracht. Het geoptimaliseerde IDT-SYSTEEM™ heeft een sensor en geeft direct op het touchscreen aan wanneer het IDT-SYSTEEM™ kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld. Aan de voorkant van het transport zijn meer transporttanden geplaatst zodat ook klein stofdelen probleemloos worden “gepakt” en perfect worden getransporteerd. Het transportsysteem is ook nog eens verbeterd ten aanzien van de verwerking van dikke stoffen of meerdere lagen. Zelfs de meest moeilijke materialen zijn tijdens het naaien constant onder controle. Als u bijvoorbeeld met dikke stoffen werkt, en het blijkt nodig, dan wordt de doorstikkracht geactiveerd en versterkt voor een perfect resultaat.
 • Het grote naaioppervlak biedt genoeg ruimte (310 x 140 mm!) voor de verwerking van grote naaiprojecten. Het borduuroppervlak is buitengewoon ruim (360 x 260 mm) en met de optionele, draaibare creative™ Grand Dream Hoop ook nog eens uit te breiden tot maar liefst 360 x 350 mm.
 • WIFI: Verbind uw creative icon™ eenvoudig met uw WLAN-net en profiteer van snelle motiefoverdrachten en bewaarmogelijkheden.
 • Ultra modern! Slimme apps zorgen voor ultiem naai- en borduurplezier. Zo kunt u, waar u ook bent, creatief zijn! Met de PFAFF® ImageStitch™ app kunt u bijvoorbeeld uw favoriete foto omzetten in een zwart-wit borduurmotief en naar uw cloud op uw MySewnet™ account verzenden om op te slaan. Zodra u weer thuis bent kunt u eenvoudig uw borduurmotief weer oproepen om met uw creative icon™ te borduren. Meer creatieve vrijheid kunt u niet hebben! De PFAFF® SewNotice™ app volgt het borduurproces van uw machine. Raakt de draad op of stopt de machine met borduren? De PFAFF® SewNotice™ app laat het u weten.
 • Magisch: Een van de grootste, tablet-achtige touchscreens die u op een naai- en borduurmachine kunt vinden. Swipe, zoom, zoom met twee vingers en personaliseer. Alles is mogelijk. Het touchscreen past zich helemaal aan u aan. Maar leidt u ook door programma’s als u dat wilt. Met een grootte van 10.1 inch heeft u een van de grootste en qua bediening meest eenvoudige en intuïtieve touchscreen in handen.
 • Volautomatische draadinsteker. Met 1 druk op de knop is de bovendraad automatisch ingeregen door de naald.
 • ICON help-centrum: Hulp bij de hand: Meer dan 100 geanimeerde en geïllustreerde instructies die u helpen bij het naaien. Interactieve stap-voor-stap uitleg rondom naaien, borduren en quilten.
 • Probleemloos inrijgen: Gebruik verschillende garenklossen in diverse afmetingen. Dankzij de uitschuifbare telescoopgeleider wordt het garen altijd perfect getransporteerd. De intelligente ActivStich™ technologie zorgt voor een absoluut nauwkeurige draaddoorvoer. Ook luxe metallic garens worden probleemloos verwerkt. De sensor meet de dikte van de stof en reguleert de hoeveelheid garen.
 • Vele mogelijkheden: Borduren: Meer dan 800 ingebouwde borduurmotieven, acht borduurlettertypes waaronder vier nieuwe. Zes daarvan in drie verschillende afmetingen en twee in twee verschillende afmetingen. Naaien: 780 steken waaronder zes naailettertypes.
 • Ergonomisch: Het rubberen handwiel en het gebogen werkvlak.
 • Creatief: De Stitch Creator™ functie is perfect voor alle individualisten. Simpelweg de steek naar wens aanpassen of een nieuwe ontwerpen. Tot maximaal 9 mm zijn er echt veel variatiemogelijkheden. De steek wordt duidelijk op het bewerkingsscherm getoond en iedere verandering wordt in het voorbeeldvenster meegedocumenteerd. Super! 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu