- Creative 4.5 - VOS naaimachines Emmen & Assen. GOEDkoop in alle merken

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

pfaff

PFAFF Creative 4.5

PFAFF creative 4.5 brochure
open folder

Basic shape creator =>
ontwerp eenvoudig uw eigen
motieven op de naaimachine

De machine is verkrijgbaar als naaimachine of naai- en borduurmachine:
• Creative 4.5 Naaimachine: 3199,- (alleen naaien)
• inclusief borduurmodule 260 x 200 mm4.199.-
• inclusief borduurmodule 360 x 350 mm 4.999.-

 

Naaifuncties:
Stapelsteken – Naai prachtige decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren van steken die zijn ontworpen om op elkaar te worden genaaid!
Het originele IDT™ systeem – Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 40 jaar! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen.
Geoptimaliseerd transport – verbeterd voor meer controle tijdens het naaien door dikke lagen of bij het naaien van kleine stukjes stof.
Meer dan 450 steken!! – Unieke, prachtige hoogwaardige 9mm-steken en Maxi-steken tot 48 mm breed, waarvan enkele er uitzien als vintage handwerk.
Exclusieve Stitch Creator™ functie – Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken voor ongelimiteerde creativiteit.
Grote naairuimte – De PFAFF® creative performance™ naai- en borduurmachine is de perfecte keuze voor wie graag quilt, woonaccessoires maakt, van mode houdt – voor iedereen die iets creëert.
4 ingebouwde naailettertypes – Kies een lettertype om uw project persoonlijk te maken.
• Automatische persvoetlichter – Brengt de naaivoet onmiddellijk omhoog wanneer de naald is ingesteld om omlaag en/of aan het einde van een naad te stoppen na het afsnijden van de draden.
Elektronische kniehevel – Brengt de naaivoet omhoog met een eenvoudige beweging, waardoor u uw handen op uw project kunt houden.
Modi voor naaien uit de vrije hand – Drie modi voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen of stoppen. Selecteer de beste modus voor uw specifieke techniek.
• Naald omhoog/omlaag –Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz.
Sensormatic knoopsgat – De kolommen van het knoopsgat worden in dezelfde richting genaaid voor een precieze steekkwaliteit.
Start/stop – naai zonder het voetpedaal – Maakt het naaien van lange naden, naaien uit de vrije hand en borduren eenvoudig.
37 naaldposities – Voor een exacte plaatsing van uw rechte steek.
Steekbreedtebeveiliging – Beperkt de steekbreedte tot naald in het midden rechte steek als u een naaivoet voor rechte steken gebruikt om te voorkomen dat de naald breekt.
Tweelingnaaldprogramma – Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. U ziet de tweelingnaaldbreedte op het scherm.
Knoopmeter – Gebruik de knoopmeter op het deksel om de grootte van uw knoop te meten, stel dan de grootte van de knoop in en naai net zoveel precieze knoopsgaten als u nodig heeft.
Steek opnieuw starten – Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt hoeft te resetten.
Naai met de borduureenheid bevestigd – Schakel eenvoudig over van de borduurmodus naar de naaimodus; u hoeft de borduureenheid niet te verwijderen.
Grote steekplaat – Met naadmarkeringen links en rechts van de naald.

Eigenschappen van de machine:
Optie voor gebruik als borduurmachine - Koop alleen de creative performance™ naaimachine of voeg een borduureenheid toe om uw mogelijkheden uit te breiden.
Het PFAFF® creative™ kleuren-touchscreen is fantastisch! – Het heldere scherm met hoge resolutie geeft de steken weer op ware grootte en de borduurmotieven in de echte kleuren. De intuïtieve lay-out is goed te begrijpen.
LED-lampjes – Optimaal heldere lampjes verlichten het hele werkgebied zonder schaduwen.
Screensaver met opstartscherm – Het opstartscherm wordt tien minuten na de laatste aanraking weergegeven als screensaver.
Aparte opspoelmotor – U kunt eenvoudig opspoelen tijdens het naaien of borduren, zonder dat u de bovendraad hoeft te verwijderen.
Opspoelen vanaf de naald – U hoeft niet opnieuw in te rijgen om op te kunnen spoelen.
Boven- en onderdraadsensoren – Waarschuwen u wanneer de boven- of onderdraad bijna op is.
Draden afsnijden – Snijdt automatisch de boven-en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.
Roterende grijper die niet vastloopt – Er komen geen draden vast te zitten in het spoelgebied.
Optionele borduurfuncties:
• Groot borduurgebied –
Kies tussen twee verschillende borduureenheden voor uw PFAFF® creative performance™ naai- en borduurmachine. De grootste eenheid heeft een borduurgebied van tot 360 x 350 mm, zodat u uw unieke, persoonlijke creaties kunt borduren met slechts eenmaal opspannen in de borduurring.
224 prachtige borduurmotieven – Gecreëerd door mode-ontwerpers voor de PFAFF® creative performance™ naai- en borduurmachine. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën (machinemotieven, minidesigns en quiltmotieven) zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt.
Precise positioning – Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.
2 ingebouwde borduurlettertypes – Beschikbaar in 3 verschillende grootten inclusief hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen om uw projecten persoonlijk te maken.
Alle steken, inclusief knoopsgaten, kunnen worden geborduurd – Naai alle steken in de borduurring voor perfecte resultaten en om unieke borduurmotieven te maken.
Huidige status automatisch opslaan – Stel dit zo in dat het borduursteeknummer en de -positie regelmatig worden opgeslagen en dat persoonlijke aanpassingen automatisch worden opgeslagen zodat u uw borduurmotief later kunt voortzetten.
Ongedaan maken/opnieuw uitvoeren in borduurmotief bewerken – Om u te helpen bij het maken van uw borduurcombinaties.
Sprongsteken afsnijden – Snijdt automatisch de sprongsteken van het borduurmotief af en trekt de draden naar de achterkant.
Springen naar steek – Voer het steeknummer in om snel naar een specifieke steek in het borduurmotief te gaan.
Borduurraster en zoom-mogelijkheden – Maakt het maken van aanpassingen op het kleuren-touchscreen eenvoudig en nauwkeurig.
Borduurringposities – Breng de borduurring in de correcte positie voor het vervangen van de spoel, het afsnijden van sprongsteken, het bijsnijden van een applicatie of voor het opzoeken van het midden van het borduurmotief.
Inclusief borduurringen – Bij de grote borduureenheid worden drie borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ MASTER HOOP (240x150), creative™ DELUXE HOOP (360x200). Bij de kleine eenheid worden twee borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ ELITE HOOP (260x200).
5D™ QuickFont inbegrepen – Gebruik uw computer en 5D™ QuickFont om borduurlettertypes te maken van ieder gewenst TrueType-lettertype.
5D™ Organizer inbegrepen – Organiseer borduurmotiefbestanden die op uw computer zijn opgeslagen, verander borduurmotieven in beeldbestanden, druk catalogi af en meer.

De PFAFF Creative Performance wordt geleverd met Nederlandse handleiding, harde beschermkap, gratis instructie/verzending en maar liefst 5 jaar garantie!


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu