- Creative 1.5 - VOS naaimachines Emmen & Assen. Advies, verkoop en onderhoud van alle merken.

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PFAFF
^ De Pfaff Creative 1.5 is het nieuwste Pfaff model uit de Creative-line. Deze uitgebreide en fantastische naaimachine is zowel geschikt voor het professioneel naaien, creatief borduren en 'creazy' quilten. Dankzij de extra ruimte rechts van de naald, heldere LED verlichting en eenvoudige bediening is deze machine misschien wel de perfecte naaimachine voor iedere naaister. Deze Pfaff Creative 1.5 heeft een zeer scherpe prijs van:
slechts € 1499,00 
< Met een extra groot werkblad (optioneel) is deze Pfaff Creative 1.5 zeer goed te gebruiken voor het verwerken van grote oppervlaktes zoals gordijnen, quilts en winterkleding. Natuurlijk ook door de extra ruimte rechts van de naald, platliggende spoel, draad-door-de-naald-inrijger en de eenvoudige bediening.
< rechte steek, zigzag, verschillende overlocksteken, blindzomen, diverse automatische knoopsgaten, kortom alle praktische steken en een groot aantal sier- en borduursteken worden met een druk op de toets ingesteld. Gemakkelijker kan haast niet! Met deze krachtige naaimachine naait u moeiteloos dikke naden Jeans.
Naaien én borduren in één machine? Dat kan met deze Pfaff creative 1.5. Met een borduuroppervlakte van maximaal 240x150mm (!) kunt u in één keer grote motieven borduren zonder de stof uit de borduurring te halen. >
Tijdelijk met gratis software om uw motieven op uw PC te downloaden, te bekijken, aan te passen of te kombineren met andere borduurmtieven. Dankzij de USB-aansluiting op de naaimachine plaatst u ze direct terug in de machine.>
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu